Omgeving

Ons huis bevindt zich aan de noordzijde van de stad. Gratis parkeren bij het huis, bushalte op 3 min. lopen, die u in een kwartier naar centrum Eindhoven brengt. Eindhoven Airport is 15 minuten met de auto en het Catharinaziekenhuis is zelfs lopend in een kwartier te bereiken.

Afstand met de auto tot:

  • Science Park Eindhoven 10 minuten
  • ASML: 17 minuten
  • High Tech Campus: 20 minuten
  • Tue: 7 minuten

Activiteiten

In Eindhoven is altijd wat te doen. Denk aan Glow, Dutch Design Week, Marathon, Biennale, de concerten van Guus Meeuwis en Carnaval.

Eindhoven biedt volop mogelijkheden om te winkelen en uit te gaan. Kijk hiervoor o.a. op Tripadvisor. Op de site van onze VVV vindt u ook alle mogelijkheden om musea en andere activiteiten te bezoeken.

In de nabije omgeving zijn volop mogelijkheden om actief bezig te zijn, bijvoorbeeld wandelen of fietsen. Van alle kanten is de “groene” ontspanning snel te bereiken. Denk aan een flinke wandeling door ons eigen park, het Sonse bos,  de Vresselse bossen of het Dommeldal.

Op 1,5 km vindt u Sportpark Eindhoven Noord met allerlei sportieve uitdagingen met onder andere een recreatie bad. Een vestiging van Basic Fit bevindt zich op loopafstand.