Kamer

Op de kamer vindt u een 2-persoons boxspring bed met 2 aparte dekbedden. Aan beide zijden van de kamer is een groot raam, voorzien van lichte inbetween gordijnen met aan de buitenzijde een rolluik (met de hand bediend).

Er is een sidetable met dienblad waarop glazen en bekers en een waterkoker, dus gelegenheid om koffie/thee/soep te maken. Ook is er een kurkentrekker, wat klein bestek, theedoek etc., en natuurlijk vindt u er ook al wat informatie over onze stad.

Er staat een tafel met 2 stoelen en er hangt een flatscreen TV. Vanzelfsprekend beschikt u op de kamer over een goede Wifi. Ook is er gelegenheid om  koffertjes te plaatsen en de mogelijkheid om iets van kleding op te hangen.

De badkamer heeft een hangtoilet, een wastafel met spiegelkast, voorzien van o.a. föhn en een royale douche. Uiteraard worden handdoeken e.d. gratis verstrekt.

Extra’s

Wij hebben gratis 2 stadsfietsen voor u klaar staan en als u opgehaald of weggebracht wilt worden naar Eindhoven Airport is dat tegen een kleine vergoeding mogelijk.

Het ontbijt wordt geserveerd in onze gezellige woonkeuken. Uiteraard compleet verzorgd.

Met speciale wensen kan rekening gehouden worden als deze tijdig bekend zijn. Vliegtickets, wandelroutes of fietsknooppunten printen wij graag voor u uit.

Voor personen die bij ons logeren i.v.m. ziekenhuisbezoek maken we een uitzondering. Zij kunnen als ze willen hun hond meenemen (wel zelf uitlaten natuurlijk).

Voor alle andere vragen, wensen en opmerkingen kunt u ons bereiken via sjoerd@benbaanhetpark.nl